dnepr

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » dnepr » Тестовый форум » Програма автоматизації

Програма автоматизації

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

Я працюю в одній з ветеринарних клінік. Хотіла б дізнатися, чи існує якась програма автоматизації, яка б полегшила наше повсякденне життя в клініці? Зазвичай ми витрачаємо багато часу на обробку документів, ведення записів про пацієнтів і призначення лікування. Якщо така програма є, як вона працює? Чи зможе вона інтегруватися з нашими існуючими системами? І що важливо, чи допоможе вона зекономити час на рутинні завдання? Дуже цікаво почути вашу думку на цей рахунок, адже це може суттєво змінити наш підхід до роботи.

0

2

У нашій ветеринарній клініці ми нещодавно впровадили програма обліку для ветеринарних кабінетів ENOTE, і я можу з упевненістю сказати, що це дійсно значно полегшило нашу роботу. З цією програмою ми змогли централізувати всі дані про пацієнтів, їхні історії хвороб і призначення лікування. Крім того, ENOTE дозволяє автоматично генерувати звіти та накладні, що суттєво економить час нашого персоналу. Я особливо ціную можливість інтеграції з іншими системами, що значно спрощує процес обліку. Тобі також сподобається, що програму можна налаштувати під потреби конкретної клініки, що робить її універсальною і можна легко зробити підключення Чекбокс в Єноті https://enote.vet/e4doc/pidkliuchennia- … -v-ienoti/ . Я переконаний, що ця автоматизація зможе зменшити навантаження на твою команду та підвищити якість обслуговування пацієнтів.

0

Вы здесь » dnepr » Тестовый форум » Програма автоматизації